Tietosuojaseloste

Keitä me olemme?

Verkkosivuston osoite: https://kankaanpaanvalokuvaamo.fi
Yritys: Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén
Osoite: Kauppatori 3, 38700 Kankaanpää
Puhelin: 040 191 83 29
s-posti: valokuvaamo@kankaanpaanvalokuvaamo.fi
y-tunnus: 2478378-3

 

Mitä henkilötietoa keräämme?

Henkilötietoja kertyy tämän sivuston yhteydenottolomakkeesta ja yhteydenotoista sähköpostin välityksellä. Keräämme henkilötietoja myös tilausten yhteydessä, jotta kuvat ja tilaukset kohdistuvat oikein. Yleisimmin kysymme nimen ja puhelinnumeron, jotta kuvat ja tilaukset kohdistuvat oikeaan henkilöön ja saamme häneen tarvittaessa yhteyden. Tietoja sisältävät mapit säilytetään lukollisessa kaapissa sekä tiedostot lukitulla tietokoneella. Oletuksena säilytämme tietoja toistaiseksi. Alla on yksityiskohtainen erittely henkilötietojen keräyksestä ja poistumisesta.

 

Evästeet:

Tämän verkkosivuston käyttäjistä ei yhteydenottolomakkeeseen syötettyjä tietoja lukuunottamatta kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Sivuston selaamisesta kerätään kuitenkin kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, sisääntulosivuista, poistumissivuista tai muita vastaavia tietoja. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/

 

Nettivujen yhteydenottolomake ja sähköposti:

Yhteydenottolomakkeella annetut yhteystiedot helpottavat vastaamista, mutta eivät ole pakollisia. Sen kautta lähetetyt viestit arkistoituvat sähköpostiimme. Henkilötietoja sisältäviä viestejä lähettävän on syytä huomioida, että suojaamattomana lähetetyn yhteydenottolomakkeen tai sähköpostiviestin tietoturva on aika heikko eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida tällöin täysin varmistaa. Tämä on syytä huomioida erityisesti yksityisyyden kannalta arkaluonteisten tietojen osalta.

 

Ammattikuvat:

Eli valokuvaamon ottamat kuvat. Valokuvaukset nimetään kuvattavan nimellä, jotta oikeat kuvat löytyvät tarvittaessa ja vielä vuosien päästäkin. Emme käytä tilaus- tai kuvausnumeroita, koska ne hukkuvat liian helposti ajan kuluessa. Nimi sen sijaan on asiakkaan helppo muistaa ilman muistilappuja.

Nimi ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite ovat tärkeimmät, jotta tavoitamme asiakkaan tarvittaessa. Ammattikuvausten yhteydessä kysytään myös osoite, sitä voidaan tarvita mahdolliseen laskuun, jos niin sovitaan ja se on Valokuvaamon turva, jos asiakas ei nouda kuviaan. Mainoksia emme lähetä ilman lupaa. Myös kuvien julkaisuun kysymme aina luvan.

Kuvatilausten yhteenvedot kulkevat kuvatiedostojen mukana. Näistä koostetaan anonyymia tilastoa, jotta tunnemme asiakkaamme paremmin ja osaamme palvella paremmin.

 

Harrastekuvat:

Eli asiakkaan omat kuvat. Harrastekuvatilausten yhteydessä pyydetään tilaajan nimi ja mahdollisesti puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Näitä tarvitaan, jotta oikeat kuvat löydetään, kun asiakas niitä noutaa, sekä mahdolliseen saapumisilmoituksen tekemiseen. Tarvittaessa tiedot lähetetään kuvanvalmistamoomme Color-Kolmioon, jotta ne kulkevat tilauksen mukana ja pystymme antamaan kuvat oikealle henkilölle niiden saapuessa meille. Nämä tiedot hävitetään, kun tilaus on loppuun käsitelty.

 

Kehystykset:

Kehystysten yhteydessä pyydetään tilaajan nimi ja puhelinnumero. Nämä tiedot kirjataan käsin ja silputaan, kun kehys on noudettu. Tietoja tarvitaan vain, jotta asiakkaaseen saadaan tarvittaessa yhteys ja kehystykset löytyvät, kun niitä haetaan.

 

Passikuvat:

Sähköisten passikuvausten yhteydessä pyydetään nimi ja puhelinnumero. Nämä tiedot helpottavat passikuvan löytymistä, mutta niitä ei ole pakko antaa. Tiedot lähetetään poliisille kuvan mukana. Kuvaamolla tietoja säilytetään noin viikon paperilla, jotta korjaukset on tarpeen tullessa helppo tehdä. Sen jälkeen paperit silputaan. Kuvia säilytetään tietokoneella ja ulkoisilla kovalevyillä toistaiseksi ja niissä on vain asiakkaan etu- ja sukunimi.

Poliisin tietoturvaseloste: http://www.poliisi.fi/turvallisuus_ja_valvonta/poliisin_valtakunnallisten_rekisterien_tietosuojaselosteet

 

Laskutus:

Laskun kirjoittamista varten tarvitsemme lakisääteiset laskutustiedot, jotka kirjataan laskutusohjelmaamme. Ne ovat siellä tallessa toistaiseksi ja helpottavat laskun kirjoittamista tulevaisuudessa. Laskutusohjelmana toimii Procountor.